Stefan E. Lund  Jag vill veta mer om hur NLP kan hjälpa mig

" Du har guidat mig igenom något jag aldrig trodde var möjligt. Att jag efter så många år kan må så här gör att jag vaknar med glädje och somnar lugn! "


" Äntligen har jag fått ett lugn. En vilja att prova, mod och styrka att våga vara jag och göra det jag vill. Transformationen har varit total allt har förändrats till det bättre, min hälsa, min ekonomi, mitt liv. Lusten att leva och glädjen livet.
Tack! "


Du har tagit bort min ångest! Jag har blivit fri från mitt fängelse att inte kunna vara i en grupp, att inte kunna resa. Du har gjort mig fri och livet har kommit tillbaka. Tack!

" Tack Stefan!
Efter att ha blivit vägledd med din underbara röst. Har jag blivit av med min huvudvärk.
Tusen tack!
Rekommenderar varmt Stefan och NLP metodiken

Välkommen!

Tack för att du tar dig tid att finna hur snabbt saker och ting kan förändras...!

Jag skulle vilja hjälpa dig att minska eller rent av eliminera din ångest och de problem den ger.

Det gör vi tillsammans där jag vägleder dig genom terapeutiska metoder bort från ångest och de problem den skapar. Jag finns här för dig som din coach och guide till en bättre situation.

Oavsett från vilken situation Du startar så är du värd att må bra. Nu står du på tröskeln till något som kan vara det som verkligen gör skillnad. Detta kan vara steget till någonting bättre.

Det finns olika vägar till en bättre situation och en av de kan vara att prenumerara på mina coachingtips som du får via e-post. Fortsätt sedan att se igenom resten av websidan. Om du sedan har någon fråga, vill ha hjälp eller inte finner det du söker är du varmt välkommen att sända mig ett mail. Jag ser fram emot att höra från dig.
Ytterligare en väg, till en bättre situation, är att boka in ett helt gratis vägledingssamtal.
Tack för att du är här, du är hjärtligt välkommen och jag ser fram emot att hjälpa dig.

Stefan E. Lund

#ÅngestKliniken

Du är värd att må bra

Eliminera ångest, rädsla och oro
Avlägsna negativa känslor och stress
Bli av med depression, fobier och hypokondri


#ÅngestKliniken

Coachingresan har gett mig förmånen att få arbeta med och hjälpa olika människor

En av de mest intressanta och lärorika upplevelserna som jag fortfarande har varje dag. Är att möta de olika människorna och de varierande problem och utmaningar de står inför.

Det finaste och mest värdefulla, är varje gång jag kan hjälpa någon individ att må bra, eliminera deras problem, ta sig till en ny situation i en vardag som är så som de önskar.#ÅngestKliniken

Idag!

kan du ta nästa steg i din färd mot dina drömmars verklighet
Jag vill hjälpa dig bli av med det som tynger dig. Hjälpa dig till en ny och bättre situation där du får må bra och vara dig själv.
Min roll är att vara din coach och guide och leda dig igenom den metodik som kan förändra och ta dig till en ny situation. Din färd mot att eliminera hinder och problem fortsätter här. Här är du trygg, här är du säker, här är du omtykt för den som du är. Jag vill hjälpa dig nå det du kanske tidigare trodde var omöjligt.

//Stefan

#ÅngestKliniken

Din förändring till det bättre


Jag finns här vid din sida som stöd, hjälp och coach. Jag vill att du ska lyckas. För mig är det viktigt att du lyckas. Att du når dina mål och den förändring du vet att du behöver. Det är först när du är nöjd som jag är nöjd.

Jag vill ge dig en "kick start" med möjlighet att boka coaching till låg kostnad. Ordinarie pris är 2290 kr per 55 min. Erbjudandet är att boka trettio minuter för 445kr*. Det hela startar med ett helt gratis rådgivningssamtal och efter det väljer du om du vill fortsätta.

Ange kod 80%off.

För mig är du viktig och jag ser fram emot att möta dig.

Välkommen!

Stefan E. Lund

*Debitering sker till ordinarie pris efter de första trettio minutrarna och debiteras per påbörjad trettiominutersperiod.

Västra Bodarnevägen 57
 441 60    Alingsås

Stefan@stefanlund.com