Förändringsresor


Mina fobier har försvunnit
Jag trodde aldrig att jag kunde bli fri från mina fobier, men med stöd från dig har jag gjort enorma framsteg.
NLP har omformat mitt tankemönster. Jag känner mig inte längre deprimerad.
Genom NLP har jag förstått och omformat mina tankemönster. Jag känner mig inte längre deprimerad. Livsförändrande! 
Tack snälla för de vägar du funnit för att ta bort min ångest
Tack snälla du för all hjälp och de vägar du funnit för att för att ta bort all ångest som fanns där tidigare. Jag känner mig lätt och fri och starkare varje dag.
Coachingen har förändrat mitt liv till det bättre
Mitt liv har förändrats eller rättare sagt du har hjälpt mig så att jag kunnat förändra mitt liv. De verktyg jag fått och den coaching du givit har gjort att stresskänslorna helt försvunnit.
Bli av med oro och ångest. Vakna med ett leende
Du har guidat mig genom en resa jag aldrig trott var möjlig. Att efter år av oro och ångest, vakna med ett leende och somna i lugn, det är en gåva jag aldrig hade vågat hoppas på.
NLP och Kinesiologi har hjälpt mig upptäcka obalanser som jag inte visste fanns.
Helt underbart att du genom kombinationen av NLP och Kinesiologi kunde hjälpa mig att bli kvitt fobin och upptäcka obalanser jag inte visste fanns. Jag känner mig helare nu och spindlar och småkryp är inte längre ett problem.
Jag har fått verktyg att aktivt förbättra mitt liv.
Coachingen gav mig vägledningen och verktygen att aktivt förbättra mitt liv. Jag är så tacksam!
Energi Healing-sessionerna var otroligt kraftfulla. Problemen är som bortblåsta.
Energi Healing-sessionerna var otroligt kraftfulla. Problemen jag haft hela mitt vuxna liv är som bortblåsta. Jag känner mig mer centrerad och energifylld än någonsin."
Äntligen har jag blivit utsläppt från mitt mentala fängelse. Tack, du har gett mig livet tillbaka!
Äntligen har jag blivit utsläppt från mitt mentala fängelse. Tack, du har gett mig livet tillbaka!

Personliga berättelser

Emmas resa genom Depression

Emma, en 30-årig grafisk designer, började uppleva symptom på depression efter att ha gått igenom en svår skilsmässa. Hon kände sig ständigt trött, hade svårt att koncentrera sig på sitt arbete och förlorade intresset för saker hon tidigare älskade. Med hjälp av Ångestklinikens kombination av Kinesiologi och NLP och stöd från vänner, lärde hon sig att identifiera och hantera sina negativa tankemönster. Vi gjorde också några inledande meditationssessioner tillsammans. Nu är meditation ett självklart val för Emma och hon hittade också lättnad i att måla, en hobby hon hade försummat.

Johans Kamp med Ångest

Johan, en 45-årig lärare, kämpade med ångest som påverkade hans arbete och personliga liv. Han upplevde regelbundna ångestattacker som gjorde det svårt för honom att hålla föreläsningar. Genom Energihealing lyckades han minska sina ångestattacker. Han upptäckte även löpning som ett sätt att hantera stress och förbättra sitt sinnesläge.

Linas Väg till Återhämtning

Lina, en 22-årig student, hade länge kämpat med både ångest och depression. Hennes vändpunkt kom när hon började delta i en av stödgrupp, där hon kände sig förstådd och stärkt av att dela sina erfarenheter med andra. Hon lärde sig även vikten av en balanserad kost och regelbunden motion, vilket hjälpte henne att bättre hantera sina symptom.