Stefan E. Lund  Kontakt Boka & Priser
Bli av med oro och ångest. Vakna med ett leende

Du har guidat mig genom en resa jag aldrig trott var möjlig. Efter år av oro och ångest, att nu vakna med ett leende och somna i lugn, det är en gåva jag aldrig hade vågat hoppas på.

 Ingen människa ska behöva leva med psykisk ohälsa. Det är min övertygelse och mitt uppdrag att ge varje individ de verktyg och den kunskap som krävs för att finna inre frid och balans.

Jag förstår dina utmaningar och kan hjälpa dig:

Ångest och depression: Låt oss hjälpa dig att finna ljuset i tunneln.

Trauman och fobier: Övervinn din rädsla, oavsett om det är flygrädsla, höjdrädsla eller rädslan för spindlar och trånga utrymmen.

Hypokondri och muskelbesvär: Jag finns här för att lindra din oro och smärta.

Utbrändhet och kroppslig värk: Återfå din energi och livsglädje.

Dåliga vanor och tvångsbeteenden: Bryt fri från rökning, spelberoende eller shoppingmissbruk.

Migrän och prestationsångest: Vi hjälper dig att övervinna både fysiska och psykiska hinder.

Inre konflikter, självskadebeteende och dilemman: Upptäck vägen till inre harmoni och beslutsförmåga.

Allergier och energilöshet: Hitta lösningar som ger dig ny kraft och livskvalitet.

Du får också hjälp med stressrelaterade symptom, negativa tankemönster, osäkerhet, sömnsvårigheter och viktminskning. Samt en skräddarsydd lösning för varje individuellt behov.

Tillsammans tar vi de första stegen mot ett friskare och lyckligare du."

Varmt välkommen till Ångestkliniken!

Här tänds nytt hopp och låter omtanken blomstra. Jag är fast övertygade om att ingen ska behöva bära på smärta, ångest eller osäkerhet. Det är inte bara en övertygelse, utan också mitt personliga uppdrag – att förse varje individ med de verktyg och den kunskap som är nödvändig för att finna inre frid och harmoni.
Stefan E. Lund. Coach Stefan Lund

Ett brev

Fri från ångest

Kinesiologi | Neuro Linguistic Programming | Energy Healing

Huvudvärken är som bortblåst

Utforska Kinesiologins Värld

Välkommen till kinesiologins värld, där vi förenar västerländsk vetenskap och österländsk visdom för att förstå kroppens rörelser och energisystem. Med kinesiologi kan du:
  • Direkt kommunicera med din kropp för att upptäcka och lösa problem.

  • Förstå musklernas berättelser och hitta inre balans.

  • Använda konsten och vetenskapen i kinesiologi för att främja ditt välbefinnande.

Kinesiologi är inte bara en behandlingsmetod, det är en resa till självupptäckt och helande. Börja din resa mot en djupare förståelse av dig själv idag. Läs mer

NLP: En Väg till Positiv Förändring

NLP (Neuro-Lingvistisk Programmering) - en kraftfull metod för personlig utveckling och förändring. Med NLP kan du:

  • Snabbt förvandla utmaningar till framgångar.

  • Lättare förändra vanor och befria dig från ångest.

  • Snabbt gå från negativa till positiva tillstånd.

  • Bryta negativa tankecykler och odla en positiv inställning.

  • Ta kontroll över ditt sinne för djupare självinsikt.

NLP är inte bara en teknik, det är en resa till självförverkligande. Påbörja din resa mot ett mer uppfyllande liv redan idag. Läs mer

Energy Healing

En värld av inre harmoni och balans med Energy Healing, en kraftkälla som stärker kroppens egen läkningsprocess. I hjärtat av denna resa ligger Body Code, skapat av Dr Bradley Nelson, en metod som inte bara balanserar energi, utan även guidar dig genom livets hälsomässiga och emotionella labyrinter.

Body Code kombinerar kinesisk medicin, magnetism och kvantfysik för att identifiera och frigöra blockeringar som påverkar din hälsa och lycka. Upplev hur denna metod kan leda till bestående förändringar och en djupare förståelse av din kropps förmåga att läka.

Börja din resa mot välbefinnande idag. Läs mer

Kombinationen av NLP, Kinesiologi och Energy Healing representerar en frontlinje inom holistisk terapi. Genom att sammanföra dessa tre kraftfulla metoder, kan vi adressera individens behov på en mycket djupare nivå än någonsin tidigare. Det är som att låsa upp en dörr till själens helande kraft, där tanken, kroppen och energin samverkar för att skapa en harmoni som är grundläggande för verklig hälsa och välbefinnande." - Dr. Anna Svensson, författare och expert inom integrativ terapi

Här kan din förändring till det bättre börja

Ingen människa ska behöva må dåligt och leva med smärta, ångest eller osäkerhet. Det är min övertygelse och mitt uppdrag är att ge varje individ de verktyg och den kunskap som krävs för att finna inre frid och balans.

Livet kan vara en utmanande resa, fylld med hinder som kan tyckas oöverstigliga. Men jag vill hjälpa dig finna nyckeln till en ljusare framtid? Genom vårt samarbete kan vi tillsammans skapa en väg framåt som känns både möjlig och hoppfull.

Och det är just här jag finns för dig. Att hjälpa dig att lyckas är inte bara mitt jobb, det är min passion. Din framgång, din tillfredsställelse och ditt välbefinnande är det som driver mig. För mig är du inte bara en kund, utan en viktig del av en gemensam resa mot förbättring och positiv förändring. Jag ser verkligen fram emot möjligheten att möta dig och tillsammans arbeta mot den framtid du önskar och förtjänar.

Välkommen till början på din nya resa. Tack för att du tog dig tiden att besöka webbsidan. Du är alltid varmt välkommen till mig.

Stefan E. Lund

Här kan din förändring till det bättre börja

Västra Bodarnevägen 57
 441 60    Alingsås

Stefan@stefanlund.com