Stefan E. Lund  Kontakt Boka & Priser 

Coaching

Din coaching-session med mig går till på ett interaktivt och personligt sätt via ett ett bekvämt webbmöte. Tillgängligt via dator, surfplatta eller mobil, vilket underlättar för dig oavsett var du befinner dig.

Under våra samtal fokuserar vi på att identifiera och arbeta igenom de energier samt emotionella och mentala hinder som begränsar dig. Fokuset är att lösa upp de problem du upplever genom att finna och ta bort underliggande orsak.

Många kunder upplever betydande framsteg redan efter första sessionen. I bland kan vägen till de verkliga problemen vara lite längre och liksom att skala bort lagren på en lök, når vi stegvis kärnan i dina utmaningar.

Coaching sessioner är designade för att ge dig den bästa möjliga effekten, upplevelsen och utvecklingen. Vi avslutar varje session med att reflektera över det vi diskuterat, och du får möjlighet att ställa frågor eller dela tankar. Efter sessionen följer vi upp med dig för att säkerställa att du känner dig stöttad och på rätt spår. Vår ambition är att varje session ska lämna dig med en känsla av klarhet, motivation och energi att ta nästa steg mot välbefinnande och dina mål.

Coaching sessionerna ger så ofta en positiv effekt att jag erbjuder en tillfredsställelsegaranti. Om du inte upplever märkbar förbättring under eller relativt direkt sessionen, återbetalas hela kostnaden. Jag är här för att stödja din resa mot välbefinnande och ser fram emot att hjälpa dig att uppleva en positiv förändring.

Kinesiologi – En upptäcktsresa i kroppens rörelsevärld och energibalans.

Välkommen till en fascinerande vetenskap som smidigt förenar det moderna västerländska tänkesättet med uråldrig österländsk kunskap. Kinesiologi är en unik syntes av fysiologi, anatomi och rörelselära, berikad med inslag från kinesisk akupunktur och österländska perspektiv på våra energiflöden, både inre och yttre.

Föreställ dig en metod som på ett mjukt men kraftfullt sätt kommunicerar direkt med din kropp. Kinesiologi använder sig av en unik teknik för manuell muskeltestning för att exakt identifiera vad din kropp behöver och i vilken ordning. Det är inte bara en del av komplementärmedicinen; det är en portal till fördjupad förståelse och inre balans.

Varje muskel i din kropp innehåller historier och hemligheter. Med kinesiologi får vi tillgång till dessa berättelser, lär oss att förstå musklernas språk och avslöjar obalanser, spänningar och blockeringar. Det är som att skapa en direkt kommunikationskanal till din kropps inre visdom, vilket öppnar upp för personligt anpassad helande och harmoni.

Som kinesiolog är vår uppgift att noggrant lyssna till ditt nervsystem genom att känna på musklernas spänning. Detta är en konst såväl som en vetenskap, där vi utforskar kroppens komplexa landskap för att finna och lösa upp det som hindrar dig från att må ditt allra bästa.

Upplev magin med kinesiologi – en djupdykning in i kroppens kärna, där varje rörelse och energiflöde berättar en historia om vem du är och allt du har potential att bli.

Upptäck Kraften i NLP – Neuro-Lingvistisk Programmering

En transformerande resa mot personlig utveckling och positiv förändring. NLP är inte bara en metod; det är en vägledning till att omvandla motgångar till framgångar och att se möjligheter i varje utmaning. Föreställ dig kraften i att kunna förändra en vana, lösa upp ett djupt rotat problem, eller befria dig från ångest och oro – ofta i en enda session.

Känt som 'sinnenas språk', öppnar NLP upp en värld där du tar kontrollen över ditt eget liv. Det är en inbjudan till att utforska och omforma ditt inre landskap på ett sätt som ger klarhet, styrka och glädje. NLP kan göra en märkbar skillnad i ditt liv på flera sätt:

  • Lär dig att kanalisera din vilja, fokus och inspiration för att inte bara drömma, utan också uppnå dina drömmar.

  • Förvandla negativa vanor till positiva beteenden som håller i längden, och upplev den befriande känslan av verklig förändring.

  • Upptäck hur du kan skifta från ett negativt tillstånd till ett positivt på bara några minuter – en färdighet som kan förändra ditt liv.

  • Lär dig tekniker för att avsluta cykeln av negativa tankar och ersätta dem med en framåtriktad, positiv inställning.

  • Ta kontroll över ditt sinne och upplev hur det kan leda till djupare självinsikt och personlig tillväxt.

  • Omforma begränsande övertygelser till stärkande tankar som öppnar upp för nya möjligheter och framgångar.

Med NLP kan du skapa en ny verklighet där dina drömmar och mål inte bara är möjliga, utan inom räckhåll. Vänta inte längre. Påbörja din resa mot ett rikare och mer tillfredsställande liv idag."

Energy Healing

En resa mot inre harmoni och balans som öppnar dörren till djupgående läkning och välbefinnande. Energy Healing är inte bara en teknik för att lindra stress, det är en källa till kraft som stöder kroppens egen läkningsprocess och förmåga att återfinna sin naturliga jämvikt. I hjärtat av denna helande resa finner vi Body Code, ett revolutionerande system för energibalansering skapat av Dr Bradley Nelson. Body Code är mer än bara en metod; det är en kompass som guidar oss genom livets komplexa labyrint av hälsa, relationer och beteenden. Det är en metod som avslöjar och adresserar de dolda orsakerna bakom fysiska och emotionella obalanser.

Med Body Code utforskar vi de djupaste lagren av vårt väsen för att identifiera och frigöra de hinder som står i vägen för vår hälsa och lycka. Detta unika system kombinerar tidlösa principer från kinesisk medicin, magnetismens mystiska kraft och de senaste insikterna inom kvantfysiken, för att erbjuda en holistisk väg till helande. Body Code använder sig av det undermedvetnas gränslösa resurser och visdom. Genom denna metod kan vi närma oss våra djupaste utmaningar på ett sätt som är både försiktigt och kraftfullt, och därigenom uppnå en förändring som är både varaktig och transformerande.

Upplev kraften av Energy Healing – en resa mot en djupare förståelse av dig själv och din kropps inneboende förmåga att läka och blomstra.

Dr. Bradley Nelson

Berättar om hur vårt undermedvetna påverkar hur vi mår och skapar de negativa, tankar, känslor och energier som är roten till de problem vi upplever.

Upptäck en värld av möjligheter med skräddarsydda sessioner

Neuro Linguistic Programming (NLP)
Föreställ dig en resa av personlig transformation, bekvämt tillgänglig från var du än är. Våra NLP-coachingsessioner sker smidigt på distans via en digital mötesuppkoppling, som jag tillhandahåller. Oavsett om du använder mobil, surfplatta eller dator, skapar vi en interaktiv och stödjande miljö där du kan utforska och omforma ditt sinne för att nå dina mål.

Kinesiologi 
Kinesiologi-sessionerna erbjuder en djupgående upplevelse som anpassas efter dina behov. Välj mellan ett personligt möte, ett webbmöte eller en telefonkonsultation. Varje session är en unik möjlighet att lyssna till din kropps subtila signaler och uppnå en djupare förståelse och harmoni, både fysiskt och mentalt.

Energy Healing
Fokuserat på att identifiera och lösa upp känslomässiga blockeringar, energistagnation och mentala hinder som ligger till grund för dina utmaningar. Energy Healing-sessionerna är flexibla och kan genomföras antingen i person, via webbmöte eller telefon. Varje session är ett steg mot att frigöra de underliggande orsakerna till dina problem, vilket ger plats för förnyelse och läkning.

Kinesiologi | Neuro Linguistic Programming | Energy Healing

Unika metoder i kombination

Varje metod är unik i sitt angreppssätt men delar samma mål: att hjälpa dig att uppnå balans och välbefinnande. Oavsett vilken väg du väljer, är jag här för att stötta dig på din resa mot ett hälsosammare och mer harmoniskt liv."
Genom att kombinera kraften i NLP (Neuro-Lingvistisk Programmering), Kinesiologi och Energy Healing skapar vi en unik och helhetlig metod för personlig utveckling och helande. Denna synergistiska kombination erbjuder en djupgående och transformerande upplevelse som adresserar både kropp, sinne och själ.

NLP ger oss verktygen för att förstå och omprogrammera våra tankemönster. Genom att arbeta med språket och de neurologiska processerna, kan vi effektivt förändra begränsande övertygelser och beteenden. Detta öppnar upp för nya perspektiv och möjligheter i livet.

Kinesiologi tillför en dimension av kroppslig visdom till denna ekvation. Genom att lyssna till kroppens signaler och svara på dess behov, kan vi hitta obalanser och blockeringar som påverkar vårt fysiska och emotionella tillstånd. Kinesiologin hjälper oss att återställa kroppens naturliga balans och energiflöde.

Energy Healing, slutligen, riktar sig till energisystemet i och runt kroppen. Genom att arbeta med energifältet kan vi frigöra ackumulerade emotionella blockeringar och skapa ett flöde av vitalitet och livskraft. Detta bidrar till djup läkning och en känsla av inre frid.

Kombinationen av dessa tre metoder skapar en kraftfull plattform för helande och utveckling. När vi synkroniserar sinnet med kroppens och energisystemets visdom, öppnar vi upp för en transformation som är mycket mer än summan av dess delar. Denna integrativa tillvägagångssätt möjliggör en djupare förståelse av oss själva, bättre hälsa och ett mer harmoniskt liv.

Tillsammans erbjuder NLP, Kinesiologi och Energy Healing en väg till helhet och balans som är både dynamisk och djupt helande, vilket ger möjlighet till varaktig förändring och självförverkligande."

Kombinationen av NLP, Kinesiologi och Energy Healing representerar en frontlinje inom holistisk terapi. Genom att sammanföra dessa tre kraftfulla metoder, kan vi adressera individens behov på en mycket djupare nivå än någonsin tidigare. Det är som att låsa upp en dörr till själens helande kraft, där tanken, kroppen och energin samverkar för att skapa en harmoni som är grundläggande för verklig hälsa och välbefinnande." - Dr. Anna Svensson, författare och expert inom integrativ terapi

Här kan din förändring till det bättre börja

Ingen människa ska behöva må dåligt och leva med smärta, ångest eller osäkerhet. Det är min övertygelse och mitt uppdrag är att ge varje individ de verktyg och den kunskap som krävs för att finna inre frid och balans.

Livet kan vara en utmanande resa, fylld med hinder som kan tyckas oöverstigliga. Men jag vill hjälpa dig finna nyckeln till en ljusare framtid? Genom vårt samarbete kan vi tillsammans skapa en väg framåt som känns både möjlig och hoppfull.

Och det är just här jag finns för dig. Att hjälpa dig att lyckas är inte bara mitt jobb, det är min passion. Din framgång, din tillfredsställelse och ditt välbefinnande är det som driver mig. För mig är du inte bara en klient, utan en viktig del av en gemensam resa mot förbättring och positiv förändring. Jag ser verkligen fram emot möjligheten att möta dig och tillsammans arbeta mot den framtid du önskar och förtjänar.

Välkommen till början på din nya resa. Tack för att du tog dig tiden att besöka webbsidan. Du är alltid varmt välkommen till mig.

Stefan E. Lund

Västra Bodarnevägen 57
 441 60    Alingsås

Stefan@stefanlund.com