Stefan E. Lund 

Välkommen att boka NLP info samtal

Informationssamtal

Vad är NLP och hur kan det hjälpa dig

Kostnadsfritt

Namn E-post
Jag vill veta mer om hur NLP kan hjälpa mig att hantera
Ångest, rädsla, oro, depression, fobier, hypokondri
Negativa känslor, stress, prestationsångest, trauman, relationer
Dåliga vanor, övervikt, alkoholism, kronisk smärta
Definiera målsättningar, måla upp bilden av framtiden och forma vägen dit
Hur går det till att få hjälp av NLP? Klicka i när det passar dig bäst så skall jag berätta för dig hur NLP fungerar och vilken hjälp du kan få. Kanske får du med dig något användbart tips eller förslag också. NLP Info samtal är helt utan kostnad. Räkna med att det tar ca 20 minuter. När passar det dig bäst?
Förmiddag
Eftermiddag
Kväll
Helg
Meddelande Skicka in
#NLP

Din förändring till det bättre


Jag finns här vid din sida som guide, stöd, hjälp och coach. Jag vill att du ska lyckas. För mig är det viktigt att du lyckas. Att du når dina mål och den förändring du vet att du behöver. Det är först när du är nöjd som jag är nöjd.

För mig är du viktig och jag ser fram emot att möta dig.

Välkommen!

Stefan E. Lund

Västra Bodarnevägen 57
 441 60    Alingsås

Stefan@stefanlund.com