Stefan E. Lund  Kontakt Boka & Priser 
Coaching sessionerna ger så ofta en positiv effekt att jag erbjuder en tillfredsställelsegaranti. Om du inte upplever märkbar förbättring under eller relativt direkt efter sessionen, återbetalas hela kostnaden. Jag är här för att stödja din resa mot välbefinnande och ser fram emot att hjälpa dig att uppleva en positiv förändring.
En coaching-session hos mig motsvarar ofta minst 10-15 sessioner hos en samtalsterapeut, eller till och med mer.

Det finns också möjlighet till avbetalning som anpassas efter ditt behov.

Investera i ditt eget välbefinnande


Paket
Detta ingår
Pris
Informationssamtal

Vilken hjälp kan du få av Ångestkliniken och hur går det till?

Kostnadsfritt

Boka 
Coaching session

(ca 90 minuter)

NLP, Kinesiologi, Energi Healing eller kombination av dessa för att ge dig bäst möjliga effekt och hjälp.

2,290 SEK

Boka 
ERBJUDANDE

(Gäller Tom söndag 25 februari 2024) gäller endast privatpersoner.

Boka tre coachingtillfällen och betala endast 860 SEK per tillfälle. 

860 SEK

Boka 
Framgångsresan

(års-prenumeration)

Exklusivt program skräddarsytt för chefer och ledare som vill lyfta sitt ledarskap och sin organisation till nya höjder.
Det här unika programmet kombinerar personlig coaching / mentorskap med tekniker för personlig tillväxt och välbefinnande. Hantering av osäkerhet, stress, bäst när det gäller, dåliga vanor, etcetera. Genom skräddarsydda coaching sessioner utforskar vi dina individuella utmaningar och mål, och utrustar dig med verktyg för effektiv hantering av problem, klarhet i beslutsfattande, förbättrad kommunikation och ökad empati. Resultatet? Förnyad energi, tydlighet och en engagerande närvaro som inspirerar ditt team. Låt oss tillsammans skapa en hållbar framgångsväg för dig och din organisation.

65.000 SEK

40.000 SEK
(privatperson)

Boka 
Harmoni Paketet

(3 coaching sessioner)

Kombination av Kinesiologi & Energy Healing 
Upptäck Harmoni Paketet, en skräddarsydd kombination av kinesiologi och Energy Healing. Detta paket är designat för att hjälpa dig återfinna balans och harmoni, både fysiskt och emotionellt. Genom att sammanfoga dessa två kraftfulla metoder, erbjuder vi dig en holistisk upplevelse som främjar djupgående läkning och inre lugn.

Börja din resa mot ett mer harmoniskt jag idag!

6,990 SEK

Boka 
Transformation Paketet

(5 coaching sessioner)

Fullständig NLP Session Serie 
Transformation Paketet erbjuder dig en fullständig serie av NLP-sessioner, skräddarsydda för att stödja din personliga tillväxt och positiva förändring. Med detta paket utforskar du och omvandlar dina inre begränsningar, frigör din potential och omdefinierar din väg till framgång. Våra NLP-tekniker är skräddarsydda för att passa dina unika behov och mål, vilket ger dig verktygen att skapa varaktig förändring i ditt liv.

9,899 SEK

Boka 
Välbefinnande Paketet

(6-7 coaching sessioner)

Helande Resa med Integrativ Terapi 
Välbefinnande Paketet är en integrerad terapeutisk resa som kombinerar det bästa av Kinesiologi, NLP och Energy Healing. Detta omfattande paket är utformat för att adressera både kropp och själ, främja helande och stödja din väg till ett hälsosammare, lyckligare liv. Genom en serie anpassade sessioner, utforskar vi och behandlar dina specifika utmaningar, och guidar dig mot djupare insikt och varaktig välbefinnande.

13,990 SEK

Boka 
Prenumeration - Personlig utvecklingsplan

(upp till tre coaching sessioner per kvartal) årprenumeration

Kontnuerlig Vägledning för Personlig Tillväxt och  Välbefinnande 
"Upplev en kontinuerlig resa mot personlig och professionell utveckling med vår unika coachingprenumeration. Få tillgång till regelbundna och anpassade coachingsessioner varje månad, designade för att möta just dina behov och mål. Med flexibel schemaläggning och tillgång till exklusiva digitala resurser, stödjer vi din väg mot framgång och välbefinnande. Varje prenumeration inkluderar en personlig utvecklingsplan, regelbunden feedback och möjligheten att avbryta när som helst. Låt oss tillsammans skapa en hållbar förändring i ditt liv. Börja din förändringsresa nu!

1,790 SEK/mån

Boka
VIP programmet

(obegränsad coaching för all framtid)

Kombination av alla tekniker och metoder anpassat till dig som person. Tillgång till det du behöver för att ge dig bästa möjliga hjälp, när du vill, utan begränsingar. Jag finns här vi din sida för att stödja, hjälp och lyfta dig.

135.000 SEK

69.900 SEK
(Privatperson)

Boka 

Kinesiologi | Neuro Linguistic Programming | Energy Healing

Västra Bodarnevägen 57
 441 60    Alingsås

Stefan@stefanlund.com