Stefan E. Lund 
#Frid

Allting föll på plats!

- "Du har guidat mig genom något jag aldrig trodde var möjligt. Äntligen har jag fått ett lugn. En vilja att prova, mod och styrka att våga vara jag och göra det jag vill.

Nu kan jag göra allt jag vill, resa, lära, utvecklas. Nu har det som tidigare bara var drömmar fallit på plats. Transformationen har varit total allt har förändrats till det bättre, min hälsa, min ekonomi, mitt liv. Lusten att leva och glädjen livet ger blir starkare för varje dag. Tack för all hjälp du ger!"

Plötsligt!

Det liksom bara skedde utan att du riktigt förstod varför. Det var dragningskraften av din målbild, din vision och din tacksamhet som gjorde att alla pusselbitarna till det du önskade föll på plats.

Idag kan du ta nästa steg i din resa till dina drömmars mål och till din fulla potential. Allt startar med din övertygelse den övertygelsen skapar en känsla som ger en tanke som formar din verklighet.
Välkommen!
Mitt namn är Sc. Stefan E. Lund. Jag är din partner och coach här längs din resa mot dina drömmars mål och din fulla potential.

#Frid
#Frid

Ett brev

Posten i brevlådan ger ibland en underbar känsla. Det här brevet från en av kursens deltagare, fyllde mitt hjärta med värme och min själ med glädje. Tack!

#Frid

Dina drömmars mål

 • Genomför i 30 delar en transformation till en ny och bättre situation
 • Kursen ger;
 • Hur du förvandlar problem till acceleratorer mot din bättre framtid
 • Kunskap kring hur du målar upp visionen för din framtid
 • Hur du sätter skarpa mål, som milstolpar, längs vägen mot visionen
 • Hur du övervinner motgångar
 • Hur du väljer och prioriterar vad som är viktigt
 • Förståelse för att medvetna själv kan inte utföra en förändring som håller över tid
 • Ditt undermedvetna möjlighet att eliminera allt som hindrar dig och skapa den förändring som tar dig till dina dina drömmars mål
 • Guidning till hur du programerar om ditt undermedvetna till att skapa bestående resultat
 • Visar hur du når din fulla potentilal
 • Dig insikt i vad som är din uppgift som ger dig glädje, harmoni och lycka
#Frid

Välkommen till resan mot dina mål

#Frid

Om du gör som du alltid har gjort får du samma resultat som du alltid har fått.

Det är först när du väljer att förändra något som något förändrar sig. I ditt sinne kan du välja att förändra allt. Du kan förändra den illusion du är fången i. Det börjar i ditt sinne och i det ögonblick du ser din situation på ett annat sätt så kommer den situationen att börja förändra sig. I det ögonblick du väljer att se en händelse på ett annat sätt så kommer den händelsen att förändra sig.

Den oändliga kraft som ligger i tystnaden lyfter ditt sinne, ger kraft till din inre eld, gör allting möjligt, tar dig igenom alla hinder till dina drömmars mål

Allt startar med din övertygelse, den övertygelsen leder till den känsla som föder en tanke som blir din bild av verkligheten. Du är en evig själ du har kraften att förändra allt om du väljer att göra det, du har alltid ett val att förändra, att lära och att utvecklas. Eller att inte göra det. Det valet är ditt helt egna val.

Mitt namn är Stefan lund och jag ser fram emot få vara dig parner och coach, att möta dig, hjälpa dig och stödja dig under kursens gång, hoppas vi ses snart.

Välkommen!

#Frid

Din förändring till det bättre

Du bestämmer själv i vilket tempo du vill nå din fulla potential och dina drömmars mål. Vill du gå snabbt väljer du en kurs per dag och ger dig själv den tid du behöver till att förändra dig själv och din vardag

Det passar lika bra att välja ett annat tempo att genomföra en del varannan dag eller en del per vecka. Du väljer helt själv det tempo som passar dig bäst. Lyssna till din intuition den ger dig alltid det rätta svaret.

Det som är avgörande och viktigt är att du väljer att göra det du bestämmer dig för. Att välja att vara ditt just nu bästa jag. Göra det bästa du kan just nu.

Jag finns här vid din sida som stöd, hjälp och coach. Jag vill att du ska lyckas. För mig är det viktigt att du lyckas. Att du når dina mål och den förändring du vet att du behöver. Det är först när du är nöjd som jag är nöjd.

För mig är du viktig och jag ser fram emot att möta dig i kursen.

Välkommen!

Stefan E. Lund